URL: http://notaroradea.ro/index.php


PENTRU INFORMATII PRIVIND PROGARMUL "PRIMA CASA"

VA RUGAM SA SUNATI LA: 0724 812 304

 

 In acest birou se vorbesc limbile: romana, maghiara, germana si engleza.

Din dorinta de a veni in intampinarea necesitatilor clientilor nostri, am ales sa completam oferta noastra cu alte cateva optiuni pe care speram sa le apreciati.

Pentru cazuri speciale, cum ar fi acte de maxima urgenta, exista posibilitatea de a extinde programul de lucru. De asemenea, in situatiile care o cer, suntem disponibili pentru deplasari in afara sediului biroului notarial.

In spiritul aceluiasi principiu de orientare catre client, tranzactiile importante care au loc la sediul nostru se desfasoara intr-o sala de protocol special amenajata.

Pentru o mai buna deservire si eficientizarea timpului dumneavoastra, va recomandam sa ne contactati in prealabil pentru programare, in special in cazul in care documentele pe care le doriti necesita redactare.

Foarte important, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de consultanta gratuita pe care le oferim, atat prin intermediul site-ului, cat si prin e-mail

In incheiere, am dori sa mentionam faptul ca in biroul nostru notarial, in afara de romana, exista cunostinte pentru urmatoarele limbi straine: Maghiara, Germana, Spaniola, Italiana si Engleza.

Sperand ca argumentele in favoarea alegerii serviciilor biroului nostru sunt convingatoare, va invitam sa consultati pagina cu acte necesare  si sa ne contactati pentru mai multe informatii sau pentru a efectua o programare.

Localizare Birou Notarial:

harta.JPG